Skip to main content

Afhentning af affald tilbydes af professionelt firma

Afhentning af haveaffald på hele Sjælland


Har du brug for afhentning af affald i forbindelse med byggeri eller anlæg af udendørsarealer? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Kim’s Container vognmandsforretning tilbyder vi afhentning af haveaffald og byggeaffald for private og erhverv.

Det kan f.eks. være i Holbæk, Roskilde eller i København, men det kan også være et helt andet sted på Sjælland.

Vælg mellem flere forskellige muligheder

Hos os er der flere forskellige muligheder i forbindelse med afhentning af affald. Vi tilbyder bl.a. containerudlejning, så du har mulighed for at få opstillet en container på din grund, som vi efterfølgende kommer og henter, når den er fyldt op. Det kan f.eks. være en særlig stor fordel i forbindelse med nedrivning af hus eller bortskaffelse af jord og andet haveaffald.

I nogle tilfælde kan det dog være lettere at placere affaldet på jorden for derefter at få det hentet og transporteret væk. Derfor kan vi tilbyde begge løsninger, og vi sørger for at medbringe lastbil med kran og container samt at samle affaldet op og derefter transportere det væk. Vi foretager altså også kranarbejde i vores transportfirma.

Hvilke typer affald kan vi hente?

Vi kan afhente mange forskellige typer affald. Vi kan bl.a. afhente:

  • Jord
  • Brokker
  • Haveaffald
  • Byggeaffald
  • Gamle belægninger
  • Brændbart affald

Vi tilbyder en fleksibel afhentningsservice

Vi er fleksible, og vi kan derfor hurtigt rykke ud, så du nemt og hurtigt kan komme videre med dit byggeprojekt. Vi er derfor de helt rette at benytte sig af, hvis du ønsker effektiv og fleksibel hjælp til afhentning af haveaffald eller andet affald.

Samtidigt har vi konkurrencedygtige priser, ligesom vi naturligvis altid overholder vores aftaler.

Har du brug for afhentning af affald?

Hvis du har brug for professionel hjælp til afhentning af affald, så kontakt os gerne allerede i dag for et uforpligtende tilbud med en billig pris. Vi afhenter mange forskellige typer affald for både private og erhverv.