Afhentning af affald tilbydes

Vi afhenter affald hos kunder på hele Sjælland


Har du brug for at få afhentet affald i forbindelse med byggeri eller anlæg af udendørsarealer? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Kim’s Container tilbyder vi afhentning af affald i form af både bygge- og haveaffald for private og erhverv. Det kan for eksempel være i Holbæk, Roskilde eller i København, men det kan også være et helt andet sted på Sjælland.

Vælg mellem flere forskellige muligheder

Hos os er der flere forskellige muligheder i forbindelse med afhentning af affald. Vi tilbyder blandt andet containerudlejning, så du har mulighed for at få opstillet en container på din grund, som vi efterfølgende kommer og henter, når den er fyldt op. Det kan for eksempel være en særlig stor fordel i forbindelse med nedrivning af hus eller bortskaffelse af haveaffald.

I nogle tilfælde kan det dog være lettere at placere affaldet på jorden for derefter at få det hentet og transporteret væk end at have en container stående på grunden. Derfor kan vi tilbyde begge løsninger, og vi sørger både for at medbringe lastbil med kran og container samt at samle affaldet op og herefter transportere det væk.

Hvilke typer affald kan vi hente?

Vi kan afhente mange forskellige typer affald. Vi kan blandt andet afhente:

  • Jord
  • Brokker
  • Haveaffald
  • Byggeaffald
  • Gamle belægninger
  • Brændbartaffald

Vi tilbyder en fleksibel afhentningsservice

Vi er fleksible, og vi kan rykke hurtigt ud, så du nemt og hurtigt kan komme videre med dit byggeprojekt. Vi er derfor de helt rette at benytte sig af, hvis du ønsker effektiv og fleksibel hjælp til afhentning af affald.

Samtidig har vi konkurrencedygtige priser, ligesom vi altid overholder vores aftaler.

Har du brug for afhentning af affald? Kontakt os i dag

Hvis du har brug for professionel hjælp til afhentning af affald, så kontakt os gerne allerede i dag for et uforpligtende tilbud med en billig pris.

Vi afhenter mange forskellige typer affald for både private og erhverv i København, Holbæk, Roskilde og omegn samt på resten af Sjælland.