Skip to main content

Kranarbejde og krankørsel

Vi står klar til at løfte din opgave


Har du brug for professionel hjælp til kranarbejde, så er du kommet til det rette firma. Hos Kim’s Container står vi klar til at løfte opgaven for dig.

Vi varetager forskellige former for krankørsel for privatpersoner og erhvervskunder på hele Sjælland. Det kan f.eks. være i Holbæk, Roskilde, København og omegn.

Afhentning og levering af forskellige materialer

Med vores nye kranvogn kan vi nu tilbyde afhentning af affald med kran af forskellige materialer som f.eks.:

» Byggeaffald

» Haveaffald

» Jord

» Grus

» Sten

» Lignende materialer

Vi kan samtidigt også levere materialer med kranen, hvis du vil have det anbragt på en anden side af et hegn eller en hæk – f.eks. hvis det ikke er muligt at komme ind på grunden med lastbilen.

Vi udfører alle former for kranarbejde

Vi tilbyder grab- og krankørsel på hele Sjælland. Vi kan nå 14 meter fra lastbilens side eller kantstenen med vores kran. Vi bestræber os altid på at gøre vores bedste og gøre kunden tilfreds. Kranarbejde er præcisionsarbejde, og det kræver stor erfaring samt det rette udstyr. Vi har naturligvis begge dele, hvilket betyder, at vi kan varetale alle former for kranarbejde.

Kontakt os og hør mere om krankørsel

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan løfte din kranopgave, eller hvis du vil høre mere om mulighederne for krankørsel, så kontakt os endelig. Så kan du beskrive dit projekt samt dine ønsker til opgaven. Så hjælper vi med at rådgive dig, så du får den absolut bedste løsning, der matcher dine behov.