Kranarbejde og grab-kørsel

Vi står klar til at løfte din opgave


Har du brug for professionel hjælp til kranarbejde eller grab-kørsel, så er du kommet til det rette firma. Hos Kim’s Container står vi klar til at løfte opgaven for dig.

Vi varetager forskellige former for kranopgaver for privatpersoner og erhvervskunder på hele Sjælland. Det kan for eksempel være i Holbæk, Roskilde og omegn samt i København, men det kan også være flere andre steder.

Afhentning og levering af forskellige materialer

Med vores nye kranvogn kan vi nu tilbyde afhentning med kran af forskellige materialer som for eksempel:

» Byggeaffald

» Haveaffald

» Jord

» Grus

» Sten

» Lignende materialer

Vi kan samtidig også levere materialer med kranen, hvis du vil have det anbragt på en anden side af et hegn eller en hæk, eller hvis det for eksempel ikke er muligt at komme ind på grunden med lastbilen på grund af snævre eller andre vanskelige tilkørselsforhold.

Vi udfører alle former for kranarbejde

Vi tilbyder grab- og krankørsel på hele Sjælland, og vi har udkørselspunkt fra Holbæk, hvor vi selv holder til. Vi kan nå 14 m fra lastbilens side eller kantstenen med vores kran.

Vi varetager opgaver for både private og erhverv, og vi bestræber os altid på at gøre vores bedste og gøre kunden tilfreds. Kranarbejde er præcisionsarbejde, og det kræver stor erfaring samt det rette udstyr. Vi har naturligvis begge dele, hvilket betyder, at vi kan varetage alle former for kranarbejde.

Kontakt os og få den bedst mulige løsning

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan løfte din hejseopgave, eller hvis du vil høre mere om den service, vi tilbyder, så kontakt os og beskriv dit projekt samt dine ønsker til opgaven. Så hjælper vi med at rådgive dig, så du får den absolut bedste løsning, der matcher dine behov.

Vi udfører kranarbejde for private og erhverv i blandt andet Roskilde, Holbæk og omegn samt i København og på resten af Sjælland.