Skip to main content

Bortskaffelse af jord eller levering af jord

Vi overholder altid de indgåede aftaler


Har du brug for bortskaffelse af jord eller levering af jord? Så lad os klare opgaven for dig. Hos Kim’s Container har vi snart 30 års erfaring inden for branchen. Vores kunder kan være både private, erhverv og det offentlige i bl.a. Holbæk, Roskilde og København, men også mange andre steder.

Vi er en erfaren vognmandsforretning med konkurrencedygtige priser. Vi lægger vægt på at overholde vores aftaler, men samtidig skal vi være fleksible og varetage kundernes behov bedst muligt.

Bestil en container ved bortskaffelse af jord

Vi har stor erfaring med at levere og fjerne forskellige former for materialer. Det kan være levering af jord, eller det kan være bortskaffelse af jord. Her vælger mange kunder at have en containere stående i kortere eller længere tid. Vi tilbyder også leje af affaldscontainer.

Der kan være mange forhold at tage hensyn til i forbindelse med afskaffelse af jord. Der er f.eks. særlige regler for håndtering af jord ved byggeprojekter og gravearbejde, hvor der måske kan være tale om et områdeklassificeret område.

Vi tilbyder gerne en skræddersyet aftale, og vi vejleder gerne om de forskellige muligheder, så du kan vælge den bedste løsning.

Få et tilbud på levering af jord eller afhentning

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med enten bortskaffelse af jord eller levering af jord. Samtidig kan vi give råd og vejledning samt komme med forslag til den bedste løsning. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede opgave.