Granitskærver til alle formål

Vi tilbyder levering på hele Sjælland


Er du i gang med at gøre indkørslen og haven pæn at se på? Eller trænger virksomhedens udendørsarealer til en opdatering? Med granitskærver til indkørsler, bede og stier opnår du et pænt resultat, som er nemt at vedligeholde.

Hos Kim’s Container tilbyder vi et stort udvalg af granitskærver. Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig med at finde de helt rette skærver, som passer til lige netop din smag. Vores transportfirma tilbyder levering til både privatpersoner og erhvervskunder i Holbæk, Roskilde og omegn samt i København og på resten af Sjælland.

Vælg mellem forskellige typer og farver

Vi leverer blandt andet følgende typer granitskærver og farver:

» Lysegrå Stenum Sund (11-16mm og 16-22mm)

» Mørkegrå Vikan (11-16mm og 16-22mm)

» Rød Vänga (11-16mm)

» Sort Norit (11-16mm og 16-22mm)

» Sort Diabas (er ekstra sorte) (11-16mm og 16-22mm)

Da granitskærver er et naturprodukt, der produceres af større sten, kan farverne og størrelserne på de enkelte skærver variere i din bestilling. Dette er dog med til at give et flot nuanceret farvespil og udseende til dine udendørsarealer.

Er du i tvivl om valg af skærver? Vi står klar med hjælp og rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken type skærver du skal vælge? Eller har du brug for hjælp til at finde ud af, hvor mange kubikmeter du skal bestille til din indkørsel eller have?

Så kontakt os. Vi sørger for at give dig kyndig rådgivning med på vejen, så du kan få det bedst mulige resultat. Samtidig undgår du at stå med en stor mængde overskydende skærver eller sten til indkørsel, havebed eller lignende, når du er færdig.

Hvad koster granitskærver?

Har du brug for at få leveret granitskærver, og kunne du tænke dig at vide, hvor meget din bestilling kommer til at koste? Så ring til os i dag på telefon 40 92 49 85 og indhent et uforpligtende tilbud.

Vores priser afhænger af, om du for eksempel blot har brug for en enkelt bigbag, eller om du ønsker at bestille en større mængde skærver, og om du eventuelt også ønsker at få leveret sand, jord, sten eller grus i samme omgang.

Derudover afhænger prisen også af, om du ønsker hvid, grå, rød eller sort granit, og hvor store skærverne skal være. Typisk er granitskærver dog et rigtigt godt alternativ til belægningssten, fordi de giver et andet udtryk, er nemme at holde og samtidig kan købes til en billig pris.

Kontakt os for yderligere information

Vi hører gerne fra dig, hvis du har brug for hjælp, rådgivning eller vejledning, eller hvis du ønsker at få svar på dine spørgsmål.

Vi er placeret i Holbæk, hvilket betyder, vi kan levere granitskærver til hele Sjælland, ligesom vi også kan levere forskellige former for sten og grus.

Skulle du have brug for containerudlejning eller afhentning af affald i forbindelse med dit byggeprojekt, kan vi også være behjælpelige med dette.