Skip to main content

Fragtfirma og fragtmand – alsidigt transportfirma

Vi lægger vægt på at være et fleksibelt fragtfirma


Er du på udkig efter et fragtfirma? Så er vi de rette. Hos Kim’s Container har vi snart 30 års erfaring som fragtmand og transportfirma. Mange af vores erhvervskunder holder til i bl.a. Holbæk, Roskilde og København, men vi kører også alle andre steder.

Vi er en professionel vognmandsforretning, der sætter en stor ære i at tilbyde de bedste tilbud til vores kunder. Samtidig lægger vi vægt på at være fleksible og at have vilje til straks at rykke ud ved behov for vores ydelser.

Fragtmand til faste aftaler eller ad hoc-transport

Vi er et alsidigt fragtfirma, som tilbyder fragt af varer i faste aftaler, efter behov eller en enkelt gang. Det kan være både små og store opgaver, og vores transportfirma kan håndtere de fleste former for varer. Vi står kort sagt altid klar til at hjælpe dig, uanset hvilken opgave vi skal udføre.

Vi laver gerne en skræddersyet aftale, som passer præcis til dine behov. Vi kan f.eks. komme forbi hver dag eller hver uge i en fast aftale, men du kan også bare kontakte os, når du har brug for en fragtmand. Vi kan levere hos både private og erhverv.

Kontakt dit nye transportfirma for at få et tilbud

Du er meget velkommen til at høre mere om vores ydelser og kompetencer som fragtmand. Vi tager også gerne en snak om dine ønsker og behov for et transportfirma. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en skræddersyet transportløsning fra vores fragtfirma.