Nedrivning af hus og den efterfølgende oprydning varetages

PROFESSIONEL NEDRIVNING FOR PRIVAT & ERHVERV


Har du købt et hus med det formål at rive huset ned, så du kan bygge dit helt eget nye hus på grunden? Så har du højst sandsynligvis brug for nogen til at hjælpe dig med nedrivning af hus og den efterfølgende oprydning.

Hos Kim’s Container arbejder vi, foruden at fungere som containerudlejning, også som nedrivningsfirma for både private og erhverv på hele Sjælland. Har du et hus til nedrivning i for eksempel Roskilde, Holbæk, i København eller et helt andet sted på Sjælland, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi kommer forbi til en besigtigelse af opgaven

Lyder det til, at det netop er et nedrivningsfirma som vores, du har brug for, så fungerer det sådan, at når du har kontaktet os angående opgaven, så kommer vi ud til dig og besigtiger nedrivningsopgaven.

Når vi har besigtiget huset, udformer vi hurtigt et uforpligtende tilbud til dig med en pris på at løse hele opgaven.

Uanset størrelsen på din nedrivningsopgave, så følger vi naturligvis alle de gældende regler og krav fra myndighederne, når det kommer til nedrivning af hus. Du kan derfor være helt sikker på, at nedrivningen forløber sikkert og korrekt.

Vi er et nedrivningsfirma med mange års erfaring

Hos Kim’s Container har vi gennem årene opbygget en stor erfaring med alle former for nedrivningsopgaver. Vi udfører i dag derfor nedbrydning og nedrivning af alt fra små til store private boliger.

Vi er kendte for vores konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi sætter en ære i, at vores kunder får det helt rigtige tilbud første gang.

Sådan kan vi hjælpe dig

NEDRIVNING

Vi sørger for både at nedbryde og nedrive hele huset for dig.

OPRYDNING

Efter nedrivningen, sørger vi for den efterfølgende oprydning.

SORTING

Efter nedrivningen, sørger vi for den efterfølgende oprydning.

bortkørsel

Efter nedrivningen, sørger vi for den efterfølgende oprydning.

Hvad koster nedrivning af hus?

Prisen på nedrivning af hus afhænger i høj grad af omfanget af din opgave, og derfor udarbejder vi som nævnt gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi har foretaget en besigtigelse af nedrivningsopgaven og snakket med dig om dine ønsker.

Lyder det til, at vi kunne være det helt rette nedrivningsfirma til din opgave? Så kontakt os med det samme for en uforpligtende snak. Vi håndterer gerne både selve nedrivningen og den efterfølgende oprydning.