CONTAINER­UDLEJNING PÅ SJÆLLAND

ET ALTID STORT UDVALG AF CONTAINERE TIL UDLEJNING


Hos Kims Container har vi et stort udvalg af udlejningscontainere til både private, erhverv og offentlige institutioner.

Du har mulighed for at leje lige nøjagtigt det antal containere, du har brug for, og du bestemmer selv, hvor længe du ønsker containeren. Vi har blandt andet kunder, der lejer containere året rundt, som har permanente placeringer.

Ønsker du containerudlejning i en kortere periode, så kan vi naturligvis også hjælpe med det.

Vi er specialister, når det kommer til containerkørsel, og fra vores beliggenhed i Holbæk tæt på Roskilde kan vi opstille containere på hele Sjælland.

Containerudlejning på Sjælland til dit behov

Hos Kims Container har vi et stort udvalg af containere til udlejning på Sjælland.

Det betyder, at vi altid har netop den container, som passer til dit behov.

Vi udlejer følgende størrelser:

  • 12 m3 containere
  • 24 m3 containere
  • 30 m3 containere

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du har behov for, så kontakt os og beskriv dit projekt og dine ønsker til containeren.

Så hjælper vi med at rådgive, så du får den absolut bedste løsning, der matcher dit behov.

Åbne & lukkede containere

Vores containerudlejning består af både åbne og lukkede containere.

Begge typer har sine fordele og ulemper.

En lukket container kan eksempelvis være en fordel, hvis du ønsker at undgå at andre smider affald i din container. Hvor du med en åben container har nemmere ved at fylde den op.

Vi guider dig til at finde den helt rette løsning til dit projekt, hvis du er i tvivl om, det skal være en åben eller lukket version.

Fleksibel containerudlejning

Hos Kims Container er vi fleksible, hvilket for dig betyder, at vi kan rykke hurtigt ud med containere. Samtidig sørger vi altid for at overholde vores aftaler, så du er sikker på at have en container til dit affald, når der er behov for den.

Vi er især specialister i containerudlejning til byggeaffald.

Derfor har vi en række forskellige håndværkere, murere og tømrere, som vi samarbejder med, så de altid kan have en ryddet byggeplads.

Foruden containere til byggeaffald kan vi naturligvis også være behjælpelige med containerudlejning til andre formål.

Det indebærer blandt andet:

  • Byggeaffald
  • Brændbart affald
  • Haveaffald
  • Oprydning ved flytning, dødsboer mm.​

Ønsker du at leje en container?

Har du brug for at leje en eller flere containere? Så ring til os på telefon 40 92 49 85 eller udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på containerudlejning på Sjælland.

Foruden containerudlejning kan vi hos Kims Container også hjælpe med nedrivningsarbejde, ligesom vi også kan levere granitskærver eller grus til dine byggeprojekter.