Containerudlejning: Lej en container

Vi har altid et stort udvalg af containere til udlejning


Har du brug for at leje en container? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Kim’s Container har vi et stort udvalg af udlejningscontainere til både private, erhverv og offentlige institutioner.

Vi tilbyder blandt andet containerudlejning til kunder i Holbæk, Roskilde, København og omegn, men vi kan også opstille containere på resten af Sjælland.

Fleksibel leje af container

Du har mulighed for at leje lige nøjagtigt det antal containere, som du har brug for, og du bestemmer selv, hvor længe du ønsker at leje containeren. Vi har blandt andet kunder, der lejer containere året rundt, som har permanente placeringer, men ønsker du containerudlejning i en kortere periode, så kan vi naturligvis også hjælpe med det.

Vi er meget fleksible, hvilket for dig betyder, at vi kan rykke hurtigt ud med containere. Samtidig sørger vi altid for at overholde vores aftaler, så du er sikker på at have en container til dit affald, når du har behov for den.

Vi tilbyder containerudlejning til ethvert behov

Vi har specialiseret os i containerudlejning, og derfor har vi også et stort udvalg af containere til udlejning på Sjælland. Det betyder, at vi altid har lige netop den container, som passer til dine behov.

Vi udlejer containere i følgende størrelser:

» 12 m3

» 24 m3

» 30 m3

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse container du har behov for, så kontakt os og beskriv dit projekt samt dine ønsker til containeren. Så står vi til rådighed med rådgivning og vejledning, så du får den absolut bedste løsning, der matcher dine behov.

Åbne og lukkede containere

Vores containerudlejning består af både åbne og lukkede containere. Begge typer har sine fordele og ulemper.

En lukket container kan for eksempel være en fordel, hvis du ønsker at undgå, at andre smider affald i din container. Til gengæld har du med en åben container nemmere ved at fylde den op.

Vi guider dig til at finde den helt rette løsning til dit projekt, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en åben eller en lukket container.

Containere til byggeaffald og andre former for affald

Vi er især specialister inden for containerudlejning til byggeaffald. Derfor har vi en række forskellige håndværkere, murere og tømrere, som vi samarbejder med, så de altid kan have en ryddet byggeplads.

Vi tilbyder i det hele taget container til leje til mange forskellige formål. Det kan for eksempel være til:

  • Byggeaffald
  • Brændbart affald
  • Haveaffald
  • Affald i forbindelse med flytning, tømning af dødsbo og lignende

Hvad koster det at leje en container?

Vores priser på containerudlejning afhænger af, hvilken størrelse container du har brug for at leje, hvor lang en periode du har brug for at leje containeren, og om du ønsker en åben eller en lukket container.

Vi tilbyder generelt set en billig pris på containerudlejning, så har du brug for at leje en eller flere containere, er du velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på leje af container og afhentning af affald.

Foruden containerudlejning kan vi hos Kim’s Container også hjælpe med nedrivningsarbejde, ligesom vi også kan levere granitskærver, sten eller grus til dit byggeprojekt.